Kraan Keuring

JL Muns BV  keurt al uw systemen of het nu gaat om een autolaadkraan, schrootkraan of marine kraan van welk merk dan ook, wij voorzien in keuringen aan alle merken autolaadkranen, containersystemen, meeneemheftrucks en andere hydraulische systemen gebruikt in de transportsector.

JL Muns BV voert tevens periodieke keuringen uit aan alle bovenvermelde hydraulische systemen. Hiervoor maken wij gebruik van het eigen keurmerk van Palfinger Nederland, de Palkeur. De keuringen vinden plaats onder supervisie van HHC/DRS, een door de overheid geaccrediteerde instantie. Samen met HHC/DRS voeren wij ook de TCVT-keuringen uit, maar uiteraard kan dit ook via Aboma, TUV, SGS of AIB/Vincotte. De TCVT-keuringen kunt u bij onze werkplaats in Hardinxveld laten uitvoeren. Zo heeft u het voordeel dat het merendeel van eventuele onvolkomenheden bij de keuring gelijk gerepareerd kunnen worden.

HEFTRUCK KEURING.
Ook voor de keuring van uw heftruck kunt u bij JL Muns BV terecht. Of dit nu op locatie is of in onze werkplaats JL Muns BV verzorgd de complete keuring voor u.